Door de stijgende populariteit van de Chihuahua’s, konden de accessoires en Chihuahua producten niet ver achterblijven. In het begin waren vooral de tassen waar de Chihuahua’s in konden zeer populair. Vooral in Amerika zag je overal jonge mensen met een Chihuahua in hun tas lopen. Nu kunt u het niet zo gek verzinnen of er is wel een speciaal Chihuahua product ervoor. Kleren, tassen, manden, sieraden, zonnebrillen u noemt het maar op en het is aanwezig. We hebben hieronder een lijstje gemaakt van Chihuahua producten die momenteel te koop zijn.

Chihuahua kleding

Chihuahua kleding is op dit moment erg hot. Chihuahua kleding is vooral op het internet te vinden in verschillende webshops. Zo kunt u zelfs Chihuahua kleding kopen voor bepaalde feesten of feestdagen. Net als kleding voor mensen, is de kleding voor Chihuahua’s ook gericht op mannetjes en vrouwtjes. Zo kunt uw vrouwelijke Chihuahua als een prinses verkleden, maar ook uw stoere Chihuahua verkleden in een camouflagepakje. Hieronder staat een overzicht van artikelen die u in Chihuahua kleding kunt vinden:

Wie wil er nu geen gelukkige en goed luisterende Chihuahua?

Chihuahua expert Cindy Groen onthult de technieken
om uw Chihuahua op de juiste manier op moet voeden.

Gratis Extra E-book: 101 vragen over de Chihuahua
Gratis Extra E-book: 25 recepten voor uw Chihuahua

Chihuahua speelgoed

We moeten natuurlijk niet vergeten dat onze schattige Chihuahua’s ook honden zijn die graag willen spelen. Maar het meeste speelgoed voor honden is vaak voor Chihuahua’s te klein. Daarom is er ook speciale Chihuahua speelgoed wat speciaal gemaakt is voor Chihuahua’s. Hieronder staan een paar voorbeelden van Chihuahua speelgoed.

Chihuahua producten om uw Chihuahua te vervoeren

Een Chihuahua is natuurlijk een klein beestje en heeft wel zijn beweging nodig. Maar als u van plan bent om veel te gaan reizen, kunt u natuurlijk niet verwachten dat uw Chihuahua u overal bij kan houden. Voor dit probleem hebben bedrijven de juiste oplossing gevonden. Hieronder staan allemaal dingen waar u uw Chihuahua in kunt vervoeren.

Chihuahua voeding

Uw Chihuahua moet natuurlijk ook goed kunnen eten. Maar de normale voeding voor honden zal veel te groot voor een Chihuahua zijn. Bekende merken hebben dan ook speciale voeding voor Chihuahua’s op de markt gebracht. Dit zijn kleinere brokken die de Chihuahua goed kan verteren. De speciale voeding is te vinden in een dierenspeciaalzaak of speciale webshops die zich puur op Chihuahua’s richten.